Komunikacija, Narcisi i empati, Osobni razvoj

Kako možeš raditi sa mnom? KBT coaching

oblakmudrosti

Andrea Gladoić, KBT coach, autor bloga Oblakmudrosti.com

Par činjenica o meni,  koje možda niste znali:

  • Ja sam visokoosjetljiva osoba, volim mir i tišinu i volim čitati knjige, smatram da je to najveća sloboda.
  • Volim znanstvenu fantastiku, jaku crnu kavu i šetnje uz more.
  • Po struci sam magistra engleskog jezika i književnosti i povijesti umjetnosti. Radila sam kao prevoditelj, copywriter, marketinški stručnjak i grafički dizajner. Godinama se educiram na području psihologije, i zato sam se certificirala za kognitivno bihevioralnog coacha, jer je KBT meni donio najbolje rezultate u području javnog nastupa, anksioznosti, postavljanja granica, disciplini, i samopouzdanju. 
  • Blog sam počela pisati jer sam htjela dati odgovore mlađoj sebi koja nije znala što su narcisi, različiti tipovi ličnosti, osobne granice, asertivna komunikacija, i kako visokoosjetljive osobe mogu svijet prilagoditi sebi, a ne da se one prilagođavaju svijetu.
  • Danas znam da ću nekome skratiti put do željenog rezultata sa svojim znanjem, vještinama i iskustvom. Veselim se!
  • Fascinira me kada svjetlo spoznaje obasja tamu neznanja. Ta suptilna transformacija kod ljudi me oduševljava, i radujem se kada mogu tome svjedočiti i biti mali dio toga. Znanje je moć.
  • Smatram da se stvari trebaju rješavati a ne bacati pod tepih, jer ako godinama ponavljaš iste obrasce, ako ne zastaneš i preispitaš gdje ideš i na koji način, život ti proleti u sekundi, a da nisi ni živio.

Kako ti ja mogu pomoći?

Meni je kognitivno bihevioralni coaching pomogao da prestanem brinuti o tuđem mišljenju, da počnem dosljedno raditi na sebi i svojim ciljevima. Samodisciplina i pojavljivanje za sebe je postala moja svakodnevica u kojoj uživam. Najbolje rezultate sam počela primjećivati kada sam počela primjenjivati znanje, i to radimo na coachingu – ideš svjesno u poduzimanje koraka bez blokada u glavi. Biti tu za sebe, i spoznati svoje nesvjesne obrasce je nešto što će ti promijeniti život, na bolje. Osjetiti ćeš što znači preuzeti odgovornost i biti svoj najbolji prijatelj, a ne saboter i najveći kritičar.

 

Radi sa mnom i ostvari svoje ciljeve! 

Prijavi se na individualni coaching :

https://docs.google.com/forms/d/1AFSV9VHFminlXl5nINissHOWmTJ1TKEJPsXrxQaBPKg/edit

Zakaži besplatne konzultacije od 15 min na : oblakmudrosti@gmail.com

Andrea Gladoić

KBT coach

Oblak Mudrosti

Oblakmudrosti je blog o osobnom razvoju. Ovdje ćete pronaći savjete za osobni razvoj, samopouzdanje, komunikaciju. Također teme kao što su narcisi i empati te visokoosjetljive osobe. Inspirativne i poučne priče te motivacija. Blog služi u edukativne svrhe i nije zamjena za stručnu pomoć.
Kontakt: oblakmudrosti@gmail.com

Možda ti se svidi...